Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORBA TRAŽI OSTAVKU

Tomašević je primio prvi veliki udarac, na ovo uopće nije računao

06.07.2022.
u 13:15

Da će odluka o reduciranju mjere roditelj odgojitelj opstati, računalo se i pri donošenju gradskog proračuna, no u novim okolnostima jasno je da će se Grad za pomoć u financiranju ponovno morati obratiti državnim vlastima, što si premijer Plenković zasigurno neće propustiti pripisati u zaslugu, tumačeći kako je nesposobnim novim platformama na kraju uvijek nužna pomoć starih “znalaca”. S druge strane, pomoć koju su u više prilika, od obnove nadalje, prisiljeni tražiti od države mladoj Tomaševićevoj platformi znatno sužava prostor da se profilira kao netko tko bi jednog dana mogao preuzeti nacionalno vodstvo, što vodi zaključku kako bi slabo promišljeno ukidanje mjere roditelj odgojitelj Tomaševiću s vremenom moglo donijeti znatno veću političku štetu od one koja je već sada vidljiva.

Komentara 8

MA
markecb
13:45 06.07.2022.

Narod je kratke pameti, tako da ne sumnjam kako će ga dizati u nebesa prvom iole ob ašnjenom 'pobjedom'

Avatar comandante
comandante
09:24 07.07.2022.

pa tko normalan može na ovo računati... ovo je bilo podmuklo, zločinačko kupovanje glasova Banditića i članova njegove mafjaške organizacije... ali ovo je balkan..pobosančena kasaba pa je sve moguće

IG
igorl
11:26 07.07.2022.

Kako bi i racunao da ce sud srusiti legalnu i ustavnu odluku. Ako racunamo na to - onda nam ne vlada vlada nego sudovi koje nismo birali. Sumrak demokracije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?