Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda

Tomašević i Celakoski kažnjeni s po 10.000 kuna zbog prosvjeda

celakoski, tomašević (1)
Marko Fančović/VLM
31.05.2011.
u 20:03

Zbog prosvjedovanja u Varšavskoj ulici morat će platiti i po 1600 kuna sudskih troškova.

ZAGREB – Zbog pozivanja na nedopušteno okupljanje na križanju Gundulićeve i Masarykove ulice, u Varšavskoj te pred Skupštinom, Teodor Celakoski i Tomislav Tomašević danas su na Prekršajnom sudu kažnjeni s po 10.000 kuna. Sutkinja Vlatkica Jurić utvrdila je da im je odredila minimalnu kaznu, no s tim se Tomašević ne slaže.

– Onemogućili su nam održavanje uredno prijavljenog prosvjeda pa smo ga morali održati na drugom mjestu i žalit ćemo se na presudu – rekao je Tomašević misleći na policijske blokade u Varšavskoj ulici. Dodaje da je to što je Skupština blizu "zabranjenog" Markova trga tek nesretna okolnost te da ih zbog toga ne bi smjeli kažnjavati.

Komentara 20

OB
-obrisani-
20:26 31.05.2011.

bravo-konacno da je neko od crvenih i odgovarao u varsavskoj-nek sad taj racun plati onaj ko ih je tamo poslao i organizirao miting heheheheehehe

LI
Lisnjak
21:14 31.05.2011.

ipsilonz, imas pravo. hrvatska je dosegla dno dna. svi pametni pakuju kofere i magla. dakle izlaz uvjek postoji, samo se treba odluciti.

VI
Vito
07:20 01.06.2011.

Tomašević i Celakoski kažnjeni s po 10.000 kuna zbog prosvjeda To je samo dokaz da je sprega sudstva i krupnog kapitala ujedinjena s vlasću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije