Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

To nisu samo ženske stvari

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 10. svibnja na web stranicama Udruge, a startnina iznosi 70 kuna.
16. travnja 2019. u 09:34 302 prikaza
To nisu samo ženske stvari
Pogledajte galeriju 1/3

U subotu, 25. svibnja, udruga SVE za NJU organizirat će na zagrebačkom Bundeku javnozdravstvenu akciju To nisu samo ženske stvari. Cilj akcije je podizanje svijesti u javnosti o važnosti prevencije ginekoloških karcinoma i pružanja sveobuhvatne podrške oboljelim ženama. Osim edukativnih sadržaja i prigodnog programa, središnja aktivnost su humanitarne utrke u dvije kategorije; utrka na 800 metara startat će u 11:30 sati, a utrka na 4 kilometra krenut će točno u podne.

To nisu samo ženske stvari | Autor :

‘Želimo stvoriti zajedništvo bolesnica, stručnjaka, sportaša i svih građana koji žele doći i dati podršku. Osobiti pozivamo muškarce da nam se pridruže kako bismo naglasili važnost muškaraca kao podrške oboljelim ženama i pokazali da bolest žene nije samo ženska stvar’, kazale su nam organizatorice iz udruge SVE za NJU.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 10. svibnja na web stranicama Udruge, a startnina iznosi 70 kuna. Podizanje startnih paketa bit će na Centralnoj livadi na štandu SVE za NJU na dan utrke od 10 do 11.30 sati, no ako ne možete sudjelovati na utrci, a želite dati podršku, majicu možete naručiti preko e-mail adrese utrka@svezanju.hr. Sav prihod namijenjen je radu Centra za psihološku pomoć SVE za NJU.

Akcija se održava pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba.

To nisu samo ženske stvari | Autor :

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka