Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVIRANJE U ZAGREBU

Tko su novi Tomaševićevi šefovi u Holdingu? Dvojica su SDP-ovci, a jedan je već bio na istoj funkciji

13.11.2021.
u 08:00

U Vodoopskrbu i odvodnju (ViO) stigao je prije 11 godina. Spominjalo se tada da je to rezultat političke trgovine među strankama dok je Zagrebački holding vodio SDP-ov Ivo Čović. Izbor voditelja podružnica te 2010. trajao je tri mjeseca. Razlog otezanja, kako se govorilo, bili su stalni pritisci pojedinaca iz SDP-a i neformalnih im koalicijskih partnera u gradu HNS-a i HSLS-a na Čovića, koji je trebao odabrati šefove podružnica među 495 kandidata na natječaju.

Ključne riječi

Komentara 10

MO
modovisisajteMaraschino
08:39 13.11.2021.

uhljebljivanje ne smije stati, čak ni pod cijenu propasti

FR
franc251
09:20 13.11.2021.

Desilo se baš kao što sam i najavljivao "mali tić mali krič" Samo što su to nounari napumpali do neba i iznad. Lagana kadrovska križaljka Svoje koalicijske partnere SDP ne smije dirati pa nitko iz Holdinga nije otpušten.

DU
Deleted user
09:31 13.11.2021.

Sjaši Kurta da uzjaše Murta ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?