Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Težak sudar na Aleji Bologne: Jedan se auto zapalio, a drugi završio na krovu

Zagreb: Frontalni sudar na Aleji Bologne
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/11
10.09.2018.
u 12:48

Tri su osobe ozlijeđene i prevezene u KBC Sestre milosrdnice

Na Aleji Bologne u zagrebačkom naselju Gajnice oko 11.40 sati dogodila se nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, od kojih je jedno završilo na krovu, a drugo je planulo.

Tri osobe su ozlijeđene i prevezene u KBC Sestre milosrdnice, rekli su nam u zagrebačkoj policiji. Vatrogasci su gasili jedno od vozila.

Pogledajte video prometne nesreće na Aleji Bologne u Zagrebu:

Više detalja o nesreći bit će poznato nakon očevida.

Zagreb: Frontalni sudar na Aleji Bologne
1/8

Ključne riječi

Komentara 30

SA
samoborka
13:50 10.09.2018.

Ma iz kojeg jbng razloga svi iskljucivo krivite brzinu za prometne nesrece!? Ako je nesto krivo za vecinu prometnih nesreca to je onda nepaznja i bezobrazluk vozaca (a bogami i vecine vozacica) koji mobiteliraju i stovise TIPKAJU poruke dok voze!! Ljudi ne gledaju dok voze, tipkaju, puse,petljaju po pitaj boga cemu,voze pijani..i TO su glavni uzroci raznih udesa,a ne prokleta brzina na koju se iskljucivo pozivate!

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:30 10.09.2018.

Prebrza vožnja, opća bahatost, prometna nekultura, tipkanje po mobitelu, telefoniranje bez handsfree uređaja, drskost, neispravna vozila itd. itd. itd. Slika najnerazvijenije države Europske Unije. Dokad više tako? Potreban je sveobuhvatan nacionalni program koji će se provoditi do istrebljenja takvog ponašanja, primjerice uz preventivu, drakonske kazne, izobrazbu itd.

LU
luli
13:51 10.09.2018.

A gdje je veliki stručnjak Marušić da objasni kako su uvijek vozač i brzina krivi a nikad ceste i regulacija prometa sa ograničenjima 30 km/h.... u Njemačkoj voze preko 300 pa sve ok...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije