Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doprinos civilnom društvu

Teodor Celakoski primio nagradu princeze Margriet za 2014.

Celakoski prima nagradu
European cultural foundation
19.03.2014.
u 15:40

Teodor Celakoski iz Hrvatske i Teatro Valle Occupato iz Italije jučer su u Bruxellesu primili nagradu princeze Margriet za 2014. Nagradu im je uručila nizozemska princeza Margriet osobno

Teodor Celakoski iz Hrvatske i Teatro Valle Occupato iz Italije jučer su u Bruxellesu primili nagradu princeze Margriet za 2014. - nagradu za poseban doprinos razvoju civilnog društva.

Nagradu koju dodjeljuje Europska kulturna fondacija na svečanosti koja se održala u Centru za umjetnost- BOZAR uručila im je osobno nizozemska princeza Margriet.

Kako piše u priopćenju Europske kulturne fondacije u dijelu objašnjenja dodjele Nagrade princeze Margriet 2014., Teodor Celakoski je posvetio svoju kreativnu energiju na projekte institucionalne inovacije i politički aktivizam vođen idejom da kultura može djelovati kao posrednik transformacije. Kao njegovi najznačajniji projekti navode se Clubture, pametna platforma koja ujedinjuje neovisne kulturne organizacije diljem Hrvatske, i Prava na grad koja je aktivirala građane i lokalnu zajednicu u obrani javnog prostora.

>> Teodor Celakoski dobitnik ugledne Nagrade princeze Margriet 

Komentara 1

DU
Deleted user
09:06 20.03.2014.

Taj Celakoski je obični neradnik koji živi na račun države ! Njegovi projekti su smiješni i glupi , ali bitno je da se ne radi a dobro zarađuje uzimajući od ljudi koji nemaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije