Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet voze

Taksisti prekinuli štrajk zbog dogovorenog sastanka u Skupštini

taksi (1)
Patrik Macek/PIXSELL
23.10.2010.
u 22:54

Zagrebački taksisti su u subotu u 17.30 sati štrajk stavlili u stanje mirovanja jer je dogovoren sastanak s predstavnicima stranaka zastupljenih u Skupštini Grada Zagreba

Nakon sastanka Upravnog odbora Udruženja Radio taksi Zagreb zagrebački taksisti su u subotu u 17.30 sati do daljnjeg štrajk stavlili u stanje mirovanja. Takva odluka donesena je nakon što je za ponedjeljak dogovoren sastanak s predstavnicima stranaka zastupljenih u Skupštini Grada Zagreba.Na tom sastanku razgovarat će se o novom prijedlogu Odluke o taksi prijevozu u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
00:35 24.10.2010.

Pa ak se \"gospodin\" Šprem mogao dogovoriti sa Bandićem o proračunu grada Zagreba da sebi i skupštini spasi guzice, nek se dogovori i sa šahistima, da nam omogući funkcioniranje grada i neometan dolazak i odlazak sa posla. Siguran sam da ima mjesta i za šahiste i za konkurenciju pa ko voli nek izvoli, al pustite nas da dođemo kam treba, gužva je velika i bez štrajkova. Bem ti metropolu, traktori, mljekari, željezari, taxisti........sreća da nemamo plovnu Savu, valjda bi i brodograditelji došli delat gužvu sa tankerima. \"Gospodo\" političari, dajte ljudima da žive !

UR
urco
08:12 24.10.2010.

Policiju na noge! Nek rastjera bagru, zavede red i naplati im kazne za ometanje prometa u gradu. Sutra će ugostitelji blokirati grad jer će netko staviti cjenu kave 3-4 kune. Pljačka i kriminal nisu demokracija.

GA
garfild58
08:20 25.10.2010.

Za taksiste u Zagrebu,svaki je komentar suvišan. Ti taksisti apsalutno ni ne nalikuju na taksiste, pogledajte im samo vozila,na kaj oni sliće. Po svom ponašanju u odnosu s ljudima,a da se i ne govori kolko su samo bahati u prometu.. Kao osnovno fali im kultura,a tek sve ostalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije