Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA PROVID ISTRAGU

Svjedok o BMW koji je izgorio na Ferenščici: 'Vidio sam čovjeka u crnom kako trči, imao je fantomku i bocu u ruci'

Zagreb: Policijski očevid na Ferenščici gdje je u garaži izgorio osobni automobil
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
15.12.2022.
u 12:04

Dva vatrogasna vozila stigla su na mjesto događaja gdje je noćas izbio požar, a nastala je samo materijalna šteta

U noći s četvrtka na petak ispred stambene zgrade u zagrebačkom kvartu Ferenščica izgorio je automobil BMW 5. Istraga je u tijeku, a svjedoci tvrde kako su vidjeli zamaskiranog čovjeka kako trči.

- Bio sam u prolazu i čuli smo da netko trči kad smo se okrenuli vidjeli smo čovjeka u crnom s fantomkom na glavi i boci nečega u ruci - kazao je svjedok za 24sata o incidentu koji se dogodio iza ponoći.

- Auto je star oko 3 godine. U stražnjem dijelu dvorišta imam garažu koja se zatvara, ali nisam se osijećala ugroženo pa tamo nisam parkirala auto. Čekamo sad da policijski očevid bude gotovo pa ćemo znati je li požar podmetnut - osvrnula se vlasnica automobila.

Kazala je i kako je ograda bila zatvorena, a auto je bio ispred nadstrešnice koja je također stradala u požaru.

- Susjedi su me zvali da izađem, čula sam alarm na autu i eksplozije. Oni su već pozvali vatrogasce. Važno mi je samo da nitko nije stradao - prepričava vlasnica.

Svjedok pak govori kako nije znao što se događa, zbog čega su nastavili svojim putem.

- Malo nakon smo čuli alarm i vidjeli dim, ja sam zvao policiju, a susjedi su zvali vatrogasce koji su brzo došli i ugasili požar, nažalost, auto je totalno izgorio. Garaža je izgorjela, pločice popucale, dio krova je isto oštećen i sve je u prašini - kazao je.

Dva vatrogasna vozila stigla su na mjesto događaja, a nastala je samo materijalna šteta. 

- S prozora sam ugledala vatru, čula sam ljude kako viču. Dozivali su vlasnicu. Vatrogasci su brzo došli, ali je auto potpuno uništen. Važno je da su svi dobro, ali ovdje se stvarno svašta događa - poručila je susjeda.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:18 15.12.2022.

BMW ima ozbiljnih problema sa samozapaljenjem. Mene čude kako Dacie ne gore.....

KL
Klavocin
15:23 15.12.2022.

To je auto žene od čolaka, koji se prekenjava cijeli život. Možda je sad došlo na naplatu ponašanje dotičnog

DU
Deleted user
13:47 15.12.2022.

Opće rasulo u državi. Neorganizacija, kriminal nesmetano vlada, totalni kolaps obnove nakon potresa. Nisam mislio da ću to ikada reći ali Tito je znao bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije