Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
500 sudionika iz svijeta

Sveučilište i Grad surađuju za bolje obrazovanje, do zapošljavanja

Milan Bandić i Aleksa Bjeliš
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
04.04.2014.
u 10:43

Zagreb je od 10. do 13. 6. domaćin međunarodne konferencije o e-učenju EDEN, a tema je stjecanje vještina za zapošljavanje, uključivanjem u tržište rada putem e-učenja.

Nakon Barcelone, Beča, Dublina i Osla, ove godine od 10. do 13. lipnja Zagreb će ugostiti sudionike Međunarodne konferencije o e-učenju – EDEN.

Tim povodom održan je i radni sastanak gradonačelnika Milana Bandića i predstavnika Sveučilišta, rektora Alekse Bjeliša i ravnatelja Sveučilišnog računalnog centra (SRCE) Zorana Bekića.

Kako je dogovoreno, tema zagrebačke konferencije bit će stjecanje vještina za zapošljavanje, odnosno uključivanje u tržište rada putem e-učenja. Obrazovanje i stjecanje znanja putem interneta u svijetu je sve popularnije, a u Zagrebu se prema procjenama organizatora u lipnju očekuje 500 sudionika iz cijelog svijeta.

Konferencija EDEN održava se u okviru istoimene neprofitne organizacije osnovane 1991. godine, a danas okuplja više od 200 ustanova, organizacija i mreža,  te 1200 samostalnih članova iz 58 zemalja svijeta koje se bave e-učenjem te otvorenim i udaljenim poučavanjem.

Komentara 1

SU
SUBARU
13:42 04.04.2014.

A kaj BATMAN tu radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije