Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni prostor

Budućnost Svetica će zakuhati raspravu na Gradskoj skupštini

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.04.2014.
u 08:00

Šef gradskog SDP-a i skupštinskog Odbora za kontrolu očekuje da će na Gradskoj skupštini u četvrtak dobiti neke od odgovora na pitanja o ŠRC-u Svetice i planiranom sadržaju.

Tko će i pod kojim uvjetima koristiti bazene na Sveticama, zašto se HNS-u dodijelio prostor prije raspisivanja javnog natječaja, što je s pet tisuća prikupljenih potpisa građana kojima se traži zaštita javnog prostora.

To su samo neka od pitanja na koja Davor Bernardić, šef zagrebačkog SDP-a i predsjednik Odbora za kontrolu Gradske skupštine Grada Zagreba, očekuje odgovore na sjednici Gradske skupštine koja se održava u četvrtak.

– Grad treba štititi javne prostore. Ne bih volio da netko jedan dan Zrinjevac ili Maksimir zagradi i kaže to je iznajmljeno – poručio je Bernardić. Upravo je nadolazeća sjednica prva na kojoj će se javno raspravljati o Sportsko-rekreacijskom centru Svetice i planiranom sadržaju.

>>Napokon nova sjednica Skupštine: 10. travnja i rasprava o Sveticama

>>Nacrt budućeg kampa: Što će se sve graditi na Sveticama

Komentara 2

SN
Snasasasalasa
16:08 08.04.2014.

Ma daj Beri, molim Te. Vec godinama nisi u stanju maknuti odvratni sator sa Jelca, a imas podrsku svih gradjana. Vec nam je svih vas dosta, samo bla blaa bla. Makni Bandica i problem u Zagrebu je rijesen .

VI
vibrator
08:20 08.04.2014.

koliko vidim opet ništa na Skupštini, samo truć-muć, bez ikakvog kontra prijedloga, ideje, projekta. ako misliš biti bolji, onda ne kmeči, već dajte konkretan prijedlog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije