Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 7. studenog

Sve o zaštiti okoliša, aktivizmu i odrastu doznajte na besplatnom ekoseminaru Zelene akcije

Zelena akcija
21.10.2023.
u 09:00

Zainteresirani će imati priliku sudjelovati na deset predavanja koja će se tijekom mjesec dana održavati utorkom i četvrtkom od 18 do 20 sati, a 9. i 10. prosinca organizira se i aktivistička vikend-radionica za koju se možete prijaviti na službenim internetskim stranicama Zelene akcije

Sve o ekološkom aktivizmu, klimatskim promjenama, gospodarenju otpadom i zaštiti okoliša možete doznati na besplatnom jesenskom ekoseminaru Zelene akcije koji u prostorima u Frankopanskoj 1 počinje 7. studenog.

Zainteresirani će imati priliku sudjelovati na deset predavanja koja će se tijekom mjesec dana održavati utorkom i četvrtkom od 18 do 20 sati, a 9. i 10. prosinca organizira se i aktivistička vikend-radionica za koju se možete prijaviti na službenim internetskim stranicama Zelene akcije. Prethodna prijava za predavanja pak nije potrebna.

VEZANI ČLANCI: 

Po završetku seminara svi će polaznici dobiti potvrde, a edukacija će tematizirati aktualna događanja poput ekoaktivizma te pokriti područja programskog rada Zelene akcije. Pojedina predavanja, kako najavljuju organizatori, izlazit će iz uske sfere zaštite prirode i okoliša jer se udruga u svom radu vodi principima društvene pravde i sustavnih promjena, pa će polaznici učiti i o temama odrasta, kapitalizma, ekofeminizma i migracija. 

Komentara 1

FO
fouche541
17:16 21.10.2023.

Baš me zanima hoće li tijekom seminara posjetiti Jakuševačko smetlište?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije