Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davor bernardić:

'Svakog dana red ispred pučke kuhinje i na zavodu je sve veći'

Bernardić SOS Lekenik (1)
VL
17.10.2013.
u 22:16

U povodu Svjetskog dana borbe protiv siromaštva predsjednik zagrebačkog SDP-a i jedan od potpredsjednika Gradske skupštine posjetio je i obišao SOS dječje selo Lekenik.

U povodu Svjetskog dana borbe protiv siromaštva predsjednik zagrebačkog SDP-a i jedan od potpredsjednika Gradske skupštine posjetio je i obišao SOS dječje selo Lekenik. Kako je u tijeku kampanja za izbor čelnika gradske organizacije, Bernardić je zgodno povukao paralelu neizravno prozvavši svoje suparnike, Miranda Mrsića i Gordana Marasa. Budući da je Mrsić ministar rada i mirovinskog sustava,a Maras poduzetništva i obrta prebacio im je redove ispred zavoda za zapošljavanje koji su svakim danom sve veći, te da je svaki peti stanovnik zemlje koju vode i ta dva ministra siromašan.

- Svaki peti stanovnik Hrvatske smatra se siromašnim. Nažalost, uz Grčku i Bugarsku to je najviše u EU. Danas se obilježava Svjetski dan borbe protiv siromaštva. Tu borbu moramo voditi svaki dan. Svakog dana sve je veći red ispred pučke kuhinje i na zavodu za zapošljavanje. Protiv siromaštva se može boriti samo znanjem i zato će bilježnice i knjige za djecu iz SOS dječjeg sela Lekenik koji sutra slavi 20 godina postojanja biti mali doprinos u njihovom odrastanju. Naravno, dobili su i pokoju igračku. Čovjek koji daruje od srca, nikada neće biti siromašan. Zbog ovakvih trenutaka ovaj posao ima smisla - rekao je Davor Bernardić.

>> \'Mirando ne može pobijediti Davora, a Davor ne može ujediniti\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije