Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova regulacija

Sutra zatvorena ulica Završje, produženi radovi u Lašćinskoj cesti

radovi na cesti (1)
Foto: Marko Prpic/PIXSEL
1/3
12.08.2020.
u 18:30

Grad Zagreb upozorava na moguće poteškoće u prometu te moli za strpljenje i razumijevanje.

Zbog potrebe izvođenja radova izgradnje vodoopskrbnog priključka, ulica Završje kod k.br. 89 bit će zatvorena u četvrtak 13. 08. 2020. godine u vremenskom razdoblju od 08,00 do 17,00 sati, javio je Gradski ured za mjesnu upravu Grada Zagreba. 

Zatvorena za sav promet zbog potrebe izvođenja radova sanacije kolnika, bit će Laščinska cesta kod kućnog broja 96, od srijede 12. 08. 2020. godine od 07,00 sati do nedjelje 16. 08. 2020. godine do 20,00 sata.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će u smjeru Laščinska – Petrova – Srebrnjak – Bijenička – Laščinska i obratno.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Grad Zagreb upozorava na moguće poteškoće u prometu te moli za strpljenje i razumijevanje. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije