Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do 6. rujna

Sutra otvara Zageb Design Week, tema je život u "novom normalnom"

Zagreb: Otvorenje šestog Zagreb Design Weeka u V paviljonu Tehničkog muzeja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
31.08.2020.
u 11:13

Kako će izgledati "novo normalno", kakav će biti dizajn naših života u nadolazećim danima - od dojeće do interijera naših kućnih ureda - osmislio je tim dizajnera, koji će u sljedećih tjedan dana predstaviti svoje radove.

Korona i kako živjeti s njom glavna je tema ovogodišnjeg Zagreb Design Weeka, koji se od sutra u 17 sati sve do nedjelje održava u prostorim Tehničkog muzeja Nikola Tesla. Kako će izgledati "novo normalno", kakav će biti dizajn naših života u nadolazećim danima - od dojeće do interijera naših kućnih ureda - osmislio je tim dizajnera, koji će u sljedećih tjedan dana predstaviti svoje radove. 

U prizemlju Hale V, protezat će se ZGDW Concept Store s proizvodima hrvatskih dizajnera, a može se pronaći sve od namještaja i odjeće do nakita i igračaka. Dodijelit će se i nagrada ZGDW Award koja će ove godine po prvi puta postati međunarodna s šest kategorija, a u planu su i izložbe, predavanja, filmske projekcije, koncerti...

 Radnim danom ZDW svoja vrata otvara u 15, a vikendom u 11 sati. Cijena jednodnevne ulaznice je 25, a festivalske 100 kuna, i to za sve događaje, a mogu se kupiti na licu mjesta i to za gotovinu. Ulaz na dan otvorenja, 1. rujna, je besplatan, a te večeri nastupaju Jan Kinčl i Koolade. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije