Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo mjesto za šoping

Supernova otvara vrata 22. svibnja, zaposlili 500 ljudi

Supenova
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/10
16.05.2014.
u 08:30

Dosad je popunjeno 90 posto lokala, a ostali će se otvarati kako stignu. Na otvaranju pjevat će Jelena Rozga i Colonia

Radovi se privode kraju, a dućani u centru Supernova u Buzinu užurbano se pune ne bi li sve bilo spremno za dan otvaranja 22. svibnja.

U 10 sati svoja će vrata otvoriti Interspar, Müller, dm, C&A, KiK, Elipso, Tom Taylor, Mass, Deichman... Oni su samo neki od četrdeset zakupaca koji će se naći u centru.– Lokali su 90 posto popunjeni, za preostale su ugovori potpisani, no otvarat će se kako stignu.

Primjerice, Hervis dolazi za mjesec i pol dana – rekla je direktorica Supernove Ines Bakić te dodala da će se u dućanima zaposliti petstotinjak ljudi. Do otvaranja će biti gotovi i radovi na proširenju ceste i prilaz s autoceste A3, a u centar će im ulaz olakšati polurotor.

Neće uvoditi vlastite autobuse, već s Gradom pregovaraju o uspostavljanju autobusne stanice na liniji 268, na relacije Glavni kolodvor – Velika Gorica. Kupce će na dan otvaranja zabavljati Jelena Rozga i Colonia.

Prema Gorici i natrag gužva zbog radova

Super, za dva mjeseca dobivamo još jedan shopping centar

Komentara 3

Avatar gladnijura
gladnijura
09:06 16.05.2014.

Nije ni 500 novozaposlenih malo. Muke oko raskršća se isplatile.

DU
Deleted user
11:01 16.05.2014.

A oni trgovački centri koji su prije otvoreni sada su skoro napušteni ima par ljudi većina trgovina neradi i to samo zato jer su izgrađeni na dislociranim mjestima a ne u nekom bližem centru. Pa ti onda otvori tamo trgovinu kada nema kupaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije