Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s parkinga u dućan

Super, za dva mjeseca dobivamo još jedan shopping centar

Supernova Buzin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
20.03.2014.
u 17:00

U Buzinu se otvara Supernova, centar austrijskog ulagača, prvi u Zagrebu u kojem će biti i tzv. shopping park, u kojem će kupci u trgovine moći ući izravno s parkirališta. Time, kažu u Centru, potrošači štede i novac i vrijeme. Posao će naći 500 ljudi

Sredinom svibnja Zagreb će biti bogatiji za još jedan shopping centar, otvaranjem Supernove u Buzinu. Austrijskom ulagaču to će biti sedmi centar u Hrvatskoj, a Zagrebu prvi koji će uz klasične trgovine imati i takozvani shopping park.

Prema riječima direktorice Ines Bakić Zubak, riječ je o tome da će 15 trgovina imati svoj ulaz izravno s parkirališta, čime će olakšati kupnju onima koji dolaze ciljano u te trgovine.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

- Kupci će na taj način štedjeti i vrijeme i novac jer će moći ući u samo one trgovine gdje trebaju - objasnila je Bakić Zubak. Dodala je da je vrijednost investicije 50 milijuna eura i da će u centru biti zaposleno oko 500 osoba.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Od poznatih tvrtki, kupci će kupovinu moći obaviti u Intersparu, DM-u, Mülleru, Elipsu, Deichmannu, i mnogim drugima, centar će imati i 1050 parkirnih mjesta (od toga 300 u garaži), a neslužbeno doznajemo da se pregovara i s McDonald’som oko otvaranja restorana.

Supernova, osim Zagrepčana, očekuje kupce i iz Velike Gorice, ali računaju i na prolaznike koji će s obilaznice lako moći svratiti jer se nalazi na samoj cestovnoj petlji.

>>U svibnju se otvara jedini šoping centar s izlazom na autocestu

>>Ima posla u najjužnijem dijelu grada. Bit će ga još za tisuću ljudi

Komentara 13

LI
lixeGZ
20:39 20.03.2014.

koji apsurd. koliko šoping centara Zagreb još podnosi, a koliko je dućana u njima već i pozatvorilo ? umjesto poticanja bilo kakove proizvodnje za domaće i ili strano tržište, opet se nastavlja po starom modelu: nitko se nebi namučil i oznojil, nego sve nekaj na finjaka prodavati iz šupljega u prazno i to nekakvi iz europskih dućana povučeni škart. koja maloumnost ! ajde da se bar autom da zapeljati u dućan, još bi bila kak tak fora. nadam se samo da su alarmni senzori na izlazima lažnjaci, jer po financijskim mogućnostima puka baš i ne vidim neke zarade u tome, osim na račun zaposlenih trgovaca, roblja.

Avatar PlayMate
PlayMate
21:41 20.03.2014.

Molim vas nemojte kupovati u velikim shoping centrima, bojkotirajte ih, varaju vas. Namirnice kupujte u malim privatnim trgovinama, bez obzira šta je par kuna skuplje.

Avatar gladnijura
gladnijura
18:22 20.03.2014.

Je da je Bog zna koji po redu, ali proizvodimo ništa i maglu, pa će barem u trgovini stranih proizvoda posao naći 100-tinjak ljudi. Vele ljudi; svako zlo za neko dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije