Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna špica

Sunce ih izmamilo u grad: Zagrepčanke vole eksperimentirati

modna špica (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
24.04.2013.
u 17:00

Oblačim se po osjećaju i odmah na licu mjesta. U mojem ormaru se može naći svašta, nema pravila, kaže Marija

Stefani Travalja, studentica, 19 - Oblačim se moderno i trendi. Volim nositi haljine, pogotovu sad kada je toplije. Obožavam boje, samo da je šareno i veselo. 

Ana-Marija Šupe, matematičarka - Ovisno o situaciji i prigodi za koju se oblačim, uglavnom preferiram sportski stil, bez puno pretjerivanja.

Jasmina Alispahić, asistentica, 27 - Sportski i opušteno, to je moj stil. Oblačim se ovisno o prigodi i danu te kako se osjećam u tom trenutku.

Tea Rosin, studentica, 19 - Svoj stil opisala bih kao trendi i moderan. Volim ono što je u modi, pa zato pratim zadnje trendove i tako se i oblačim.

Marija Mihić, fotografkinja, 28 - Volim eksperimentirati. Oblačim se po osjećaju i odmah na licu mjesta. U mojem ormaru se može naći svašta, nema pravila.

>>Mladi liječnik slaže kombinacije koje se njoj ne sviđaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije