Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIJEGA NI BLIZU

Sunčani Advent: Građani iskoristili iznadprosječno toplo vrijeme

Sunčani Advent: Građani iskoristili iznadprosječno toplo vrijeme
Foto: Frano Jerkan/PIXSELL
1/15
15.12.2019.
u 15:58

Do kraja nastavit će se vrijeme kao i danas, a za vikend ponovno stiže kiša...

Taman kada smo pomislili da je sezona ispijanja kave na terasi gotova, u Zagrebu je u punom jeku. Sunce je izmamilo građane na ulice i, iako snijeg ide ruku pod ruku nadolazećim blagdanima, toplo vrijeme nije pokvarilo ugođaj zagrebačkog Adventa. 

Ugodnih je deset stupnjeva poslužilo da građani uživaju u nedjeljnim aktivnostima po gradu. Sutra će, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, biti slično kao i danas, odnosno djelomice sunčano i iznadprosječno toplo.

Vjetar će biti umjeren, a jak jugozapadni se očekuje u gorju. Temperature zraka će se ujutro kretati od 4 do 6 stupnjeva, dok će poslijepodne dosegnuti prijatnih 15 stupnjeva.

Koncem tjedna, pak, temperatura će pasti za samo stupanj ili dva te će vikend obilježiti oborine, odnosno pljuskovi kiše.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije