Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN UZ UPORABU SILE

Sumanuto divljanje u Zagrebu: Razbio četiri auta, zamalo probio ogradu parka punog djece

Zagreb: Velika policijska potjera završila sudarom
Foto: Luka Stanzl
1/2
14.04.2024.
u 11:51

"Kriminalističko istraživanje je u tijeku", kažu iz policije. Zasad nemaju podatak je li bio pod utjecajem alkohola ili droga.

Muškarac (51) prenoćio je u policijskom pritvoru nakon što je u subotu uvečer obijesno vozio Novim Zagrebom. Penjao se na rubnjake, udarao aute, vozio krivim smjerom te se zabio u ogradu parka punog djece. Policija ga je okružila na Naserovom trgu i blokirala mu put. Izvukli su ga iz auta i stavili su mu lisice. Imao je neke manje ozljede te je samo u gaćama ležao na travi. Nije mogao ni ustati.

Kazao je to za 24sata jedan od svjedoka sumanutog divljanja u prometu koje je u suboru uvečer uznemirilo stanare Novog Zagreba. Iz PU zagrebačke su za 24sata potvrdili da se radilo o 51-godišnjaku koji je bio za volanom svog Peugeota. Vozio je ulicom Trnsko prema zapadu, gdje je prvo kod broja 97a naletio na otvorena vrata zaustavljenog Alfa Romea. Nastavio je voziti i u zavoju kod broja 9e izgubio je kontrolu i prešao u suprotni smjer.

- Udario je u rubnjak i raslinje i nastavio je voziti prema Nehruovom trgu. Vožnjom suprotnim smjerom opet je naletio na rubnjak, dvorišnu ogradu pa automobil marke KIA, koji je ondje bio parkiran. Nastavio je voziti pa udario u Peugeota koji je odbacio dalje. Ponovno je udario u rubnjak pa u parkirani Volkswagen - kažu iz policije.

Pobjegao je odande, no ubrzo su ga uz uporabu sile uhitili i odveli u postaju. - Kriminalističko istraživanje je u tijeku - kažu iz policije. Zasad nemaju podatak je li bio pod utjecajem alkohola ili droga. - Ograda u koju je udario čuva dječji park u kojem je bilo puno djece. Bojim se i pomisliti što bi bilo da ju je probio. Kad su ga policajci vodili, izgledao je da je bio pijan - kaže svjedok.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Kako je izgledao Bliski Istok u trenucima napada Irana

Zagreb: Velika policijska potjera završila sudarom
1/31

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije