Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tijeku očevid

Incident kod Glavnog kolodvora: Policija uočila ozlijeđenog muškarca i pozvala hitnu

Zagreb: Zbog pandemije Glavni kolodvor potpuno je pust
Tomislav Miletic/PIXSELL
13.03.2024.
u 20:55

Muškarac je prevezen u KBC Zagreb i izvan je životne opasnosti.

U fizičkom sukobu dvoje muškaraca, jedan od njih je ozlijeđen te je hitno prevezen u bolnicu. Incident kod Glavnog kolodvora u Zagrebu dogodio se u srijedu nešto nakon 15 sati, potvrdila je zagrebačka policija za Večernji list. Kako su nam kazali, policajci su uočili ozlijeđenog, potom nazvali hitnu pomoć koja ga je prebacila u KBC Zagreb. Ozlijeđeni muškac je, kako doznajemo, izvan životne opasnosti. 

"U 15:15 dobili smo dojavu o sukobu kraj Glavnog kolodvora, tu je policija uočila jednog ozlijeđenog. Nazvali smo hitnu i ozlijeđeni je prevezen u zagrebačku bolnicu, nije životno ugrožen. U tijeku je očevid", javljaju nam iz PU zagrebačke. 

U ovom trenutku nije poznat identitet, no RTL navodi kako je riječ je o sukobu među migrantima. Policija je na terenu te je policijskom trakom ograđen prostor gdje se sve dogodilo. Očevid je u tijeku.

FOTO Auto se zapalio usred Zagreb

Zagreb: Zbog pandemije Glavni kolodvor potpuno je pust
1/23

VEZANI ČLANCI:

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
23:22 13.03.2024.

Nešto žustrija rasprava između jednog inžinjera i jednog budućeg nobelovca.

SB
Stroga Babaroga
22:48 13.03.2024.

Ma to je samo neki doktor na brzinu operirao

DU
Deleted user
08:55 14.03.2024.

Jedna žestoka diskusija medju kolegama znansstvenicima... Nisu se mogli složiti oko string teorije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije