Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ozlijeđenih

Sudar triju automobila u Klaićevoj, jedan završio na krovu

Prometna nesreća u Klaićevoj ulici u Zagrebu (1)
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/5
27.08.2013.
u 21:45

U sudaru triju automobila u zagrebačkoj Klaićevoj ulici kod kućnog broja 6 ozlijeđene su dvije osobe

Lančani sudar tri automobila u kojemu je jedno vozilo završilo na krovu, a dvoje ljudi je lakše ozlijeđeno dogodio se u utorak oko 14.45 sati u Klaićevoj ulici u centru Zagreba. U sudaru do kojega je došlo dok je jedan od automobila izlazio iz sporedne ulice na zeleni val su sudjelovali Suzuki Swift, Citroen Berlingo i Volkswagen Caddy, a o točnim uzrocima policija će izvjestiti nakon dovršetka očevida. Vozila su se jednom od najfrekventnijih zagrebačkih ulica zbog nesreće kretala samo jednim trakom sve do 18 sati dok vozila nisu odvezena sa događaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije