Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog naguravanja

Studenti traže otkaz za dekana Filozofskog fakulteta

Damir Boras
Pixsell
25.10.2011.
u 10:33

– Znamo da dekan Boras negira cijelu nemilu situaciju, ali ne samo da smo joj svjedočili, nego i djevojka ima liječničku potvrdu o ozljedi – poručila je njezina kolegica s Filozofskog fakulteta.

– Kada jedan profesor nasrne na studenticu i to fizički, nije li to dovoljan dokaz da bi trebao prestati s radnim odnosom – komentirala je studentica Filozofskog fakulteta zadužena za davanje izjava medijima jučerašnju odluku Plenuma s koje se zatražio prekid radnog odnosa za dekana Filozofskog fakulteta Damira Borasa kao i ostavku na najvišu dužnost u toj visokoobrazovnoj instituciji.

– Ne tražimo samo da se povuče s mjesta dekana, nego da prestane i predavati – objasnili su studenti ogorčeni što je za jučerašnje blokade Filozofskog fakulteta nasrnuo na njihovu kolegicu koja je zbog toga, ističu, morala potražiti i liječničku pomoć.

– Znamo da dekan Boras negira cijelu nemilu situaciju, ali ne samo da smo joj svjedočili, nego i djevojka ima liječničku potvrdu o ozljedi – poručila je njezina kolegica s Filozofskog fakulteta.

Inače odluka o traženju prestanka radnog odnosa za Damira Borasa kao i smjene na čelnoj poziciji fakulteta izglasovana je na sinoćnjem Plenumu i zbog, kako navode, lažnih obećanja koje je davao vezano uz plaćanje školarine za više godine studija. Odlučeno je i da se nastavlja jučer započeta blokada administrativnog dijela Filozofskog fakulteta. Nastava se održava redovito i bez poteškoća.

Dekan danas nije bio raspoložen za davanje izjava za medije.

 

Komentara 26

SP
Spezispezi
11:01 25.10.2011.

Mala simulantica sa šancovim ovratnikom neka se odmah upiše u neku partiju, ima perspektive i za HDZ i za SDP.

BK
bez.komentara
11:35 25.10.2011.

Ljude se bore za svoj bolji položaj,ne kradu,ne ubijaju - ne vidim u čemu je problem! Da se svim borimo ne bi bilo neisplate plače,iskorištavanja...

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:34 25.10.2011.

Stace nam jezik kad drzave nemamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije