Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moot Court

Pravi izazov: studenti prava simulirat će pravo suđenje

Studenti
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
22.01.2015.
u 08:45

Svečano otvarenje natjecanja održat će se u 17.30 sati u Auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu na Trgu maršala Tita 14

Moot Court Croatia, jedino natjecanje u obliku simuliranog suđenja na hrvatskom jeziku, a namijenjeno studentima pravnih fakulteta, počinje danas u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci.

Svečano otvaranje natjecanja u Zagrebu održat će se u 17.30 sati u Auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, a na njemu moći će se vidjeti koji izazovi očekuju natjecatelje.

Komentara 3

JA
jadre
09:19 22.01.2015.

...radije si reda napravite..na faksu..i konačno uvedite kolokvije.. ..a ne da se buba 2000...strana..za jedan ispit.... ...sramota......

MI
mismis
10:31 22.01.2015.

VL to nije nikakva novost. Da ste pravi novinari trebali ste svake godine objavljivati ovakve stvari jer studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu vec godina nizu odlicne rezultate na ovakvim natjecanjima. Kako na ovom podrucju tako i u svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije