Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjeti studiranja

Studenti Građevinskog fakulteta danas s rektorom Bjelišem

bjelis
Marko Jurinec/PIXSELL.
24.09.2012.
u 11:36

Od petka studenti Građevinskog fakulteta skupljaju potpise za peticiju kojom žele pobiti nova pravila plaćanja školarina, a dosad su ih prikupili oko 600

Studenti Građevinskog fakulteta danas se opet okupljaju kako bi popričali s rektorom Sveučilišta u Zagrebu Aleksom Bjelišem, a potom idu pred referadu fakulteta.
Od petka skupljaju potpise za peticiju kojom žele pobiti nova pravila plaćanja školarina, a dosad su prikupili oko 600.

Nastavit će ih skupljati do srijede. Naime, prema novim pravilima plaćanja, donesenima na izvanrednoj sjednici Sveučilišta 11. rujna, oni studenti koji imaju od 30 do 54 boda plaćat će svaki bod od 120 do 160 kuna, a oni s manje od 30 bodova morat će platiti punu školarinu.

Građevinski fakultet uložio je žalbu na odluku, no ona je odbijena, pa su studenti odlučili uzeti stvari u svoje ruke.

Komentara 1

DO
doktorica
16:41 24.09.2012.

što kje gora kriza to više traže novca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije