Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆATE LI SE SIGURNO?

Što se događa? U Zagrebu četiri pljačke u manje od 24 sata

Zagreb: Zaštitari u pucnjavi spriječili pljačku blindiranog vozila FINA-e
Filip Kos/PIXSELL
18.12.2021.
u 17:00

Niz razbojništava u proteklom danu.

Zagreb je jedan od najsigurnijih glavnih gradova u Europi, tako govore podatci, no u posljednja 24 sata zabilježena su čak četiri veća razbojništva koja su za posljedicu imala štetu od više desetaka tisuća kuna.

1) Tunižanin usred noći opljačkan u Sloboštini

Danas, oko 20 minuta iza ponoći u Novom Zagrebu u Ulici Vajdin vijenac, trojica su nepoznatih počinitelja fizički napala 26-godišnjeg državljanina Tunisa te otuđila novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

2) Nepoznati počinitelj ozlijedio 65-godišnjakinju i ukrao joj torbicu

Jučer, 17. prosinca oko 12.20 sati na Trnju u Miramarskoj ulici, nepoznati je počinitelj došao do 65-godišnjakinje, odgurno je te istrgnuo torbicu. U događaju je 65-godišnjakinja lakše ozlijeđena, liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

3) Trgovina u centru grada opljačkana usred dana

Nešto kasnije, oko 17 sati u Centru u Varšavskoj ulici u trgovini je nekoliko nepoznatih maskiranih počinitelja otuđilo odjevne artikle te su prilikom izlaska fizički se suprotstavili 25-godišnjoj i 34-godišnjoj zaposlenici koje su ih pokušale spriječiti u napuštanju trgovine. U događaju je lakše ozlijeđena 34-godišnjakinja. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

4) Pištoljem u ljekarnu

Niti dva sata kasnije, oko 19 sati na Trešnjevci u Ulici Braće Domany, u ljekarni je nepoznati počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 28-godišnjom zaposlenicom i otuđio novac. Materijalna šteta iznosi  nekoliko tisuća kuna.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:38 18.12.2021.

A krenulo je vrijeme darivanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije