Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u različitim dijelovima grada

Što se događa? U dva dana u Zagrebu napadnuta dvojica Indijaca i ukradeni im skuteri

Zagreb: Sudar na križanju Harambašićeve i Zvonimirove ulice
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/2
25.10.2023.
u 11:37

Jesu li ova dva događaja povezana ili se radi o odvojenim incidentima, nije poznato, a detalji bi trebali biti jasniji nakon policijske istrage.

Često ih vidite kako na svojim skuterima, biciklima ili drugim prijevoznim sredstvima u podne i u ponoć bilo da je kiša ili sunce na leđima većinom nose žutu, zelenu ili plavu kutiju i u njoj vašu narudžbu iz omiljenog restorana. Stranici radnici iz Indije, Nepala i drugih azijskih zemalja postali su uobičajen prizor na zagrebačkim prometnicama.

Ovoga tjedna, mladi Indijci postali su žrtva razbojništava, u ponedjeljak na Peščenici, a jučer u Novom Zagrebu. Slučaj krađe na istoku Zagreba policiji je prijavljen jučer.

– U Gavellinoj ulici u ponedjeljak oko 23 sata, četiri su nepoznata počinitelja, u parku, počinili drsku krađu nad 23-godišnjim državljaninom Indije i otuđili skuter marke Efun, splitskih registarskih oznaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura. – izvijestili su iz PUZ-a.

Gotovo isti slučaj zbio se jučer i to usred dana u Novom Zagrebu gdje je također Indijcu otuđen skuter i načinjena materijalna šteta od nekoiliko tisuća eura.

– Oko 17.20 sati u Novom Zagrebu, u Ulici Siget, na ulici, dvojica nepoznatih počinitelja su uz uporabu tjelesne snage počinili razbojništvo nad 22-godišnjim državljaninom Indije i otuđili skuter marke Sym, zagrebačkih registarskih oznaka – navode u policiji.

Jesu li ova dva događaja povezana ili se radi o odvojenim incidentima, nije poznato, a detalji bi trebali biti jasniji nakon policijske istrage.

VIDEO Divljao po Zagrebu: Projurio pločnikom kako bi izbjegao gužvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije