Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Stigli radnici na Britanac da vide što je s cijevima

Stanari na Britanskom trgu imaju problem s odvodnjom otkako je tamošnje fontane, a zadnja dva i pol mjeseca imali su i raskopano dvorište.
10. kolovoza 2018. u 09:00 2 komentara 936 prikaza
Britanski trg
Foto: Tomislav Stojak
Pogledajte galeriju 1/4

Stigli su radnici, sanirat će se odvodnja i kanalizacija – o radovima na Britanskom trgu dojavio nam je jučer predsjednik gradskog HNS-a Tomislav Stojak, a odmah nakon njega i oduševljeni stanari s broja 8 na Britancu.

“Brljali” s cijevima? Zbog Bandićeve fontane živimo pored otvorene kanalizacije

Borbe s kanalizacijom, a i rupama koje su imali u dvorištu otkako su prije dva i pol mjeseca radovi počeli pa nikad dovršeni, podsjetimo, imaju otkako je na Britanskom trgu napravljena fontana.

– Da nismo izašli s tim u javnost, ne bi oni nikad sanirali cijevi – zahvalili su nam stanari s Britanca, koji se sad nadaju da će im se odvodnja konačno prestati “vraćati” u dvorište.

>>Pogledajte što građani kažu o nacionalnom stadionu koji bi se trebao izgraditi u Blatu

[video: 26245 / ]

Podsjetimo, o problemima stanara s Britanca pisali smo prekjučer, kada su nam iz Gradskog stambeno-komunalnog gospodarstva (GSKG), koje je upravitelj zgrade, objasnili da su oni sa svojim dijelom posla gotovi te da će firma Petrovod, koja je izvođač radova, sa sanacijom dvorišta konačno krenuti u ponedjeljak.

Za sve ostale kvarove vezane uz kanalizaciju zadužena je isključivo Vodoopskrba i odvodnja, pojasnili su iz GSKG-a, a upravo su njihovi radnici jučer izašli na teren da vide što točno nije u redu s cijevima na Britanskom trgu.

Britanski trg
1 / 4
Radovi na fontani trajali su 10 mjeseci
CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas

  • grebza:

    Konačno nešto korisno od pisanja. Jedan od zadataka novinara je da ukazuju na nedostatke a ne da svakodnevno veličaju gradske populističke individue.

  • bojnik:

    Po cemu ta zlocinacka genocidna imperija zasluzuje trg u Zagrebu? po usluzi crvenimq na Bleiburgu?? ZDS