Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon akcije Večernjaka

Stigli radnici na Britanac da vide što je s cijevima

Britanski trg
Foto: Tomislav Stojak
1/4
10.08.2018.
u 09:00

Stanari na Britanskom trgu imaju problem s odvodnjom otkako je tamošnje fontane, a zadnja dva i pol mjeseca imali su i raskopano dvorište.

Stigli su radnici, sanirat će se odvodnja i kanalizacija – o radovima na Britanskom trgu dojavio nam je jučer predsjednik gradskog HNS-a Tomislav Stojak, a odmah nakon njega i oduševljeni stanari s broja 8 na Britancu.

Borbe s kanalizacijom, a i rupama koje su imali u dvorištu otkako su prije dva i pol mjeseca radovi počeli pa nikad dovršeni, podsjetimo, imaju otkako je na Britanskom trgu napravljena fontana.

– Da nismo izašli s tim u javnost, ne bi oni nikad sanirali cijevi – zahvalili su nam stanari s Britanca, koji se sad nadaju da će im se odvodnja konačno prestati “vraćati” u dvorište.

>>Pogledajte što građani kažu o nacionalnom stadionu koji bi se trebao izgraditi u Blatu

Podsjetimo, o problemima stanara s Britanca pisali smo prekjučer, kada su nam iz Gradskog stambeno-komunalnog gospodarstva (GSKG), koje je upravitelj zgrade, objasnili da su oni sa svojim dijelom posla gotovi te da će firma Petrovod, koja je izvođač radova, sa sanacijom dvorišta konačno krenuti u ponedjeljak.

Za sve ostale kvarove vezane uz kanalizaciju zadužena je isključivo Vodoopskrba i odvodnja, pojasnili su iz GSKG-a, a upravo su njihovi radnici jučer izašli na teren da vide što točno nije u redu s cijevima na Britanskom trgu.

Britanski trg
1/4

Komentara 2

GR
grebza
15:41 11.08.2018.

Konačno nešto korisno od pisanja. Jedan od zadataka novinara je da ukazuju na nedostatke a ne da svakodnevno veličaju gradske populističke individue.

BO
bojnik
07:59 12.08.2018.

Po cemu ta zlocinacka genocidna imperija zasluzuje trg u Zagrebu? po usluzi crvenimq na Bleiburgu?? ZDS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije