Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produljili

Stanovnici zapadnog dijela grada bez grijanja do popodne

kvar
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
10.03.2015.
u 09:34

Prilikom završnih radova na puknuću magistralnog vrelovoda uočen još jedan kvar

Iako im je ujutro trebala biti puštena toplinska energija, stanovnicima Voltinog, Rudeša, Prečkog, Španskog, Gajnica i Malešnice, koji od jučer navečer nisu imali grijanja zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na raskrižju Selske ceste i Lovrečanske ulice, radijatori će se ugrijati tek popodne.

Naime, prilikom završnih radova radnici HEP-TOPLINARSTVA uočili su još jedno propuštanje vrelovodne cijevi na zapadnom dijelu Zagreba u Žutničkoj ulici kod broja 11 i odmah krenuli u popravak.

Za vrijeme trajanja ovih radova poteškoće s kvalitetom isporučene toplinske energije mogu se očekivati i u naseljima Gredice, Staglišće, Jarun i Vrbani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije