Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijedlog za izlazak

STAND UP komičari smjehom bodre oboljele od rijetkih bolesti

Studio smjeha
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
15.05.2014.
u 20:50

Akcijom u petak na večer u suradnji s Hrvatskim savezom za rijetke bolesti žele dati podršku oboljelima i njihovim obiteljima, a kod građane žele probuditi svjesti o rijetkim bolestima

Studio Smjeha poziva sve one koji još nemaju planove za sutrašnji večernji izlazak da im se pridruže u akciji kojom žele dati podršku oboljelima od rijetkih bolesti i njihovim obiteljima te kod građana podići svjest o rijetkim bolestima.

Da bi sudjelovali u BEST OF večeri komičara simbolična naziva – STAND UP za rijetke bolesti u  potrebno je samo na vrijeme rezervirati svoje mjesto. Ulaznice se ne naplaćuju jer ih poklanja Hrvatski savez za rijetke bolesti, a rezervacija se može obaviti na broj 5588 980 ili 095 5103 129 te mail adresu ulaznice@studiosmijeha.hr.

'Smijeh dokazano djeluje protiv stresa, depresije, mamurluka, stranačkog opredjeljenja i sličnih stanja svijesti, a u kombinaciji sa suzama pomaže i u slučaju otkaza, gubitka na Lotu i kontrole u tramvaju' - najbolji je poziv kojim komičari Alek Curač Šarić, Vlatko Štampar, Tomislav Kozačinski Koza i Tihomir Paravina pozivaju Zagrepčane na druženje.

Zbog provale u najveselijem prostoru u gradu nastao je – muk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije