Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema struje, curi voda...

VIDEO Ušli smo u zgradu na zagrebačkom Laništu u kojoj je bila podmetnuta bomba

Eksplozija na Laništu
31.05.2021.
u 13:34

U stambenoj zgradi došlo je do eksplozije zasad neutvrđene eksplozivne naprave, kažu iz policije

U eksploziji koja je u noćnim satima odjeknula u zagrebačkom Laništu lakše je ozlijeđena žena. Policija je izvijestila da su jedan stan i dizalo jako oštećeni, a manja su oštećenja i na nekoliko ulaznih vrata susjednih stanova. Stanari na Laništu danas prepričavaju dramu koja se dogodila noćas, a koja ih je sve potresla. Nije im svejedno, a sumnjaju da je podmetnuta bomba. Govore da je bilo užasno, da su djeca u panici, da cijelu noć nisu spavali. 

Stanari kažu da su imali osjećaj da je potres. Svi su u šoku i panici. Stanari su morali napustiti svoje domove, a sada se polako pušta jedan po jedan stanar kako bi uzeo svoje stvari. Treći kat zgrade potpuno je uništen, a oni koji su ispod ili iznad mogu u stan, kazali su stanari za Večernji list.

Naša reporterka Karla Firšt ušla je u zgradu na zagrebačkom Laništu u kojoj je podmetnuta bomba. U zgradi nema struje, a voda kaplje sa svih strana. 

Zagrebačka policija izvijestila je da je oko 2.20 sati u Novom Zagrebu u Ulici Lanište, u stambenoj zgradi došlo do eksplozije zasad neutvrđene eksplozivne naprave. Jedna osoba je ozlijeđena, liječnička pomoć pružena joj je u KBC-u Zagreb. Očevid je u tijeku.



.

Ključne riječi

Komentara 10

LI
liliZG
10:46 01.06.2021.

kvaliteta gradnje katastrofa, nadam se da nisu puno plaćali m2

VH
volim.hrvatsku65
15:28 31.05.2021.

Zivio drug Staljin i prijeki sud !!!!!!

BL
Blomberg
17:58 01.06.2021.

A valjda je netko bio " prezadovoljan kvalitetom gradnje " tu bi bila dosta i petarda da raznese te "strucne" zidice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije