Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna stanara

Stanari ljutiti zbog života uz miris luka i bureka koji se širi iz Mlinara

smrad iz mlinara (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/5
13.12.2012.
u 16:00

Iz pekarnice Mlinar kažu da žalbe stanara ne stoje jer su im ventilacijski uređaji ispravni i zadovoljavaju zakonske norme

Mirisi luka, bureka i zapečenog pekmeza dio su svakodnevice stanara Rudeške 162. Naime, u prizemlju zgrade smjestila se poslovnica pekarnice Mlinar, koja, kako tvrde pobunjene stanarke, nema riješen problem ventilacije. Borba s Mlinarom traje već dvije godine.

Zlata Gregl, Anamarija Jukić i Marija Herceg odlučile su stoga uime svih stanara zgrade upozoriti na, kažu nam, nesnosnu situaciju.

– Pekarnica nema kvalitetno izrađen odvod dima, trebali bi imati oduške provedene do krova. Sporni prostor nije predviđen za tu namjenu i ružno smrdi – upozorile su stanarke. Revoltirane problemom, pisale su i Ministarstvu okoliša, no dobile su odgovor da nepravilnosti – nema.

Iz Mlinara kažu da su ventilacijski uređaji u pekarnici ispravni te zadovoljavaju zakonske norme.

– Kako se u prodavaonici peku pekarski proizvodi, mirisi pečenja eventualno se mogu osjetiti prilikom otvaranja i zatvaranja vrata dućana – zaključila je voditeljica marketinga Danijela Arsenović.

Komentara 27

PV
para vrti
18:47 13.12.2012.

Najlakše se praviti pametan i komentirati nešto kad nemaš uvid u dotičnu situaciju.Slučajno znam lokaciju iz ove priče,Mlinar ima takav ventilacijski sustav da je moja napa u kuhinj bolja od toga.Otvor te ventilacije nalazi se ispod podesta zgrade.U ove hladnene dane može se vidjeti kako se oblaci vruče pare i smrada dižu uz pročelje zgrade uz prozore stanova,pa ako je to u skladu sa propisima onda stvarno svaka čast kakvi su ti propisi u Hrvatskoj.Zašto onda sve druge pečenjarnice u naselju imaju ventilacijske odvode sprovedene na krov zgrade?

DU
Deleted user
21:43 13.12.2012.

bolje da vam smrdi po bureku nego po govnima bakice nemate kaj delat vidim da pusite to va nic ne smrdi smirite se ili bu grobar dosel

PA
parasa
16:58 13.12.2012.

Ventilacijski uređaj mora biti na vrhu kuće (krovu) tako je to barem koliko sam vidio na zapadu (ne divljem!!!!!) kulturnom sa uređenim pravnim sistemom, normalnim i zdravim odnosima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije