Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predan socijalnoj službi

Sretan kraj potrage: Javila se obitelj dječaka (5) koji je sam lutao zagrebačkom Alejom Bologne

Zagreb: Stvaraju se prometne gužve zbog radova na pothodniku u Škorpikovoj ulici
Robert Anic/PIXSELL
30.08.2023.
u 16:14

Policija je nakon dojave građana predala dječaka u dobi oko pet godina Hrvatskom zavodu za socijalni rad. U vrijeme pronalaska bio je neprikladno odjeven za kišu, u kratke hlače, potkošulju i tenisice, a navodno nije komunicirao ili je govorio nerazgovijetno.

Obitelj dječaka vrtićke dobi koji je u srijedu prije podneva pronađen na Aleji Bologna bez ičije pratnje javila se policiji koja trenutačno utvrđuje okolnosti događaja, potvrdili su iz PU zagrebačke

"Član obitelji se javio i došao po dijete. Trenutačno se utvrđuju sve okolnosti, odnosno što se dogodilo i kako je dijete odlutalo", rekli su iz zagrebačke policije.

Time je priča oko malenog dječaka kojeg su jutros primijetili Zagrepčani kako stoji na početku Aleje Bologne, bez pratnje roditelja ili odrasle osobe, dobila sretan završetak.

POVEZANI ČLANCI:

Policija je nakon dojave građana predala dječaka u dobi oko pet godina Hrvatskom zavodu za socijalni rad. U vrijeme pronalaska bio je neprikladno odjeven za kišu, u kratke hlače, potkošulju i tenisice, a navodno nije komunicirao ili je govorio nerazgovijetno.

VIDEO Trešnjevka dobila novo neobično prometno rješenje na Novoj cesti

 

Komentara 4

FI
Fileki
22:47 30.08.2023.

Brazilac Neimar Seferović?

PA
pax5
22:21 30.08.2023.

Manjinac?

LA
lajh1985
18:22 30.08.2023.

Uce odgajat dijete na tiktok-u I Instagramu pa SE ovo dogodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije