Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrat sredstava

Srednjoškolci iz županije - u ZET po novac za mjesečne karte

Autobus ZET
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.01.2014.
u 11:03

Učenici koji polaze srednje škole na području Zagrebačke županije od danas svakim radnom danom mogu doći na Remizu u Ozaljskoj po novac

Učenici koji idu u srednje škole na području Zagrebačke županije od danas će od ZET-a dobiti povrat novca koji su potrošili na kupnju mjesečnih prijevoznih karata. Odnosi se to na učenike koji ostvaruju pravo na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza, a novac će dobiti svi srednjoškolci koji su zahtjev za povratom podnijeli do 31. listopada prošle godine.

Po svoja sredstva đaci mogu doći, obavještavaju iz ZET-a, u Ured karata u Ozaljskoj 105, na Remizi, svaki rad dan od 7.30 do 15 sati, na šaltere 1 i 2. Da bi im dobili povrat, moraju priložiti potvrdu ZET-a o podnesenom zahtjevu i račune da su kupili mjesečne prijevozne kupone.

Oni koji su zahtjev podnijeli nakon 31.10. 2013. novac će dobiti nakon što Grad Zagreb ZET-u doznači sredstva, a o čemu će svi biti dodatno obaviješteni.

Učenici ponovno čekaju na pokaze ZET-a
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije