Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jači od bolesti

Šprem: Nakon izbora ide duhovna i materijalna obnova Hrvatske

boris sprem
Pixsell
08.10.2011.
u 14:42

Vidimo se narednih dana i zajedno krenimo prema pobjedi 4. prosinca i duhovnoj i materijalnoj obnovi Hrvatske!, poručio je danas predsjednik zagrebačke Skupštine Boris Šprem nakon što se izliječio od raka.

Sretan Vam svima Dan neovisnosti! Ovaj dan sam izabrao kao dan svog povratka u politiku na Mirogoju! Vidimo se narednih dana i zajedno krenimo prema pobjedi 4. prosinca i duhovnoj i materijalnoj obnovi Hrvatske!, poručio je danas predsjednik zagrebačke Skupštine Boris Šprem na svom Facebook profilu ne skrivajući radost zbog dobivene bitke protiv zloćudne bolesti, najavljujući pobjedu Kukuriku koalicije na predstojećim parlamentarnim izborima.

Naime, poznati zagrebački SDP-ovac pojavio se u prijepodnevnim satima na Mirogoju u društvu izaslanstva Grada Zagreba predvođenim gradonačelnikom Milanom Bandićem, kako bi polaganjem vijenaca odao počast poginulim I nestalim braniteljima u povodu Dana neovisnosti kojega danas slavimo. Iako je bolest ostavila traga na ovom političaru, iz izjave za medije te obraćanja javnosti vidljiva je volja da nastavi krupnim koracima naprijed. 

"Prije 20 godina smo se u INA-inoj zgradi odcijepili od Jugoslavije i izabrali svoj put. Šteta u zadnjih 20 godina nismo izabrali bolji način za vođenje tog puta, ali nadam se da ćemo nakon izbora i pobjede na njima krenuti u duhovnu i materijalnu obnovu Hrvatske" -  izjavio je Šprem.

Komentara 16

MI
miki9763
16:23 08.10.2011.

Tako je,pridružujem se.Nek je čovjek živ i zdrav,znači da se može pobijediti i to.Gosp.Šprem,samo naprijed...

ZA
zagorec1
16:25 08.10.2011.

Drago mi je sto je pobjedio bolest !!!! Steta sto bednjanec tj podgorcan nije odabrao normalniju stranku vec je otisao u stranku koja bijezi iz sabora kad treba proglasit razdruzivanje od juge!!!! A vidimo da se i sad sluze time samo s jednim ciljem kako bi se dodvorili srbiji!!!! Sram te bilo i tvoji bednjanci te se srame!!!!

FE
Felicijen
15:11 08.10.2011.

Nevezano s politikom, lijepo je vidjeti kad netko uspije pobijediti tu opaku bolest i tako dati snage i nade vojsci onih koji se još bore da ustraju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije