Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studentski dan sporta

Sportska umijeća studenti će pokazati u centru Zagreba

03.09.2014., Zagreb - U Ilici 10 Nike je otvorio klub za trkace entuzijaste rekrativce pod imenom Nike+ Run Club Zagreb u sklopu kojeg ce clanovi kluba svake srijede trcati gradske rute.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
20.10.2014.
u 20:35

Svi koji žele sudjelovati u natjecateljskom dijelu programa obavezni su prijaviti interes najkasnije do 22. listopada

U zagrijavanju za Europske sveučilišne igre, popularno zvanu Univerzijadu 2016. u četvrtak, 23. listopada, studenti će u užem centru grada pokazati sportska umijeća.

Trčat će tako cross od Trga bana J. Jelačića, Zakmardijevim stubama, Ćirilometodskom i Basaričekovom, a studenti će se moći okušati u futsalu na travi, haklu, odbojci na pijesku... U Oktogonu će se igrati šah i stolni tenis, kod kule Lotrščak veslati na ergometrima, boćati u Tkalčićevoj, kod kipa Marije Jurić Zagorke... Bit će to u sklopu Studentskog dana sporta, a osim u Zagrebu, obilježit će se u Splitu i Varaždinu.

Događaj je namijenjen akademskoj populaciji i građanima s ciljem afirmacije sportskog načina života, a podijeljen je u dva dijela - rekreacijski i natjecateljski.

Svi koji žele sudjelovati u natjecateljskom dijelu programa obavezni su prijaviti interes najkasnije do 22. listopada na mario.kralj@vern.hr (uz naznaku: sport, ime i prezime – ekipa, kontakt podaci) ili 098 983 6900.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije