Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuli se pozivi upomoć

Spašavanje na kolodvoru: Vatrogasci izvlačili migrante iz vagona, među njima bilo i dijete

vatrogasci spašavli migante
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook
1/2
24.07.2019.
u 17:22

Vatrogasci su se snašli pa su u dogovoru s HŽ-om odmah dovezli jednu 'manevarku' s koje su zatim lakše izvadili ozlijeđene osobe uporabom ljestvi i nosila

Vatrogasci vatrogasne postrojbe Zagreb danas su u popodnevnim satimaspasili dva 'slijepa putnika' iz vagona za glinicu na putu iz Makedonije na zapad.

U vagonu se naime nalazilo više osoba, a tri osobe (među njima i dijete) su napustile vagon uz pomoć hrvatske policije, dok je dvije ozlijeđene osobe bilo potrebno izvući van.

"Naši vatrogasci su se snašli pa su u dogovoru s HŽ-om odmah dovezli jednu "manevarku" s koje su zatim lakše izvadili ozlijeđene osobe uporabom ljestvi i nosila", napisali su na Facebook stranici.

Inače pozive u pomoć migranata navodno su čuli slučajni prolaznici koji su pozvali policiju, javlja 24sata.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Syssko
Syssko
17:51 24.07.2019.

Vojsku iz Afganistana povuč i poslat na naše granice dok je vrijeme!!! Jučer članak kako se šalju dronovi u nadziranju šuma od požara a nemože se dronovima nadzirat granica+vojska. Slovenija šalje vojsku u ponedjeljak, ograđeni su, Mađari također, svi ovi će zapet kod nas i mi smo HOT SPOT,nemaju kuda više a naši to ionako znaju jer im več za te prilike grade i to u tajnosti kampove i obnavljaju stanove. Sve što su branitelji, oni istinski učinili za ovu državu na sve to se političari injihovi glasači popišaju! To sam pisao več, branitelji kao da nisu završili posao jer su oni protiv kojih su ratovali preko DUBOKE DRŽAVE preuzeli vlast i zato ispada uzaludna svaka žrtva. Više netrebamo ratnike branitelje, samo da dignu oštro i beskompromisno glas, vlast ih se boji a to bi i diglo narod i prekinulo ovu sveopću agoniju i veleizdaju! Kada bi branitelji i narod stali bok uz bok politika bi ostala na brisanom prostoru i morali bi ili promijenit politiku ili odstupit.

BJ
ban.jelacic
17:38 24.07.2019.

naši vojnici ginu u Afganistanu, a ista ekipa masovno prelazi preko naše granice. još im se osigurava besplatan smještaj i sve ostalo. izgleda da smo se posvađali s mozgom

VI
viwianà
17:55 24.07.2019.

Ne treba vrijedjati emigrante koji legalnim putem, sa vizom u ruci, radnom dozvolom i svojim novcem, dodju preko legalnih granica u tudju zemlju, i usporedjivati ih sa provaljivacima, teroristima, lopovima i banditima, koji preskacu tudje granice ilegalnim putem, na razbojnickii i zlocinacki nacin, da bi se popeli na grbacu tudjim narodima da ih uzdrzaju. Te rabojnike treba supirati isti cas odakle su i dosli, a ne ih spasavati i jos se hvalisati po drustvenim mrezama time. U bivsoj drzavi je vojnik na granici tri puta upozoravao razbojnika da stane, ako ne stane on puca, po Ustavu i zakonu svoje civilizirane i pravne uredne suverene zemlje. A ovi nacisti iz Brisela i Berila krcaju teroriste, provaljivace i razbojnike u tudje zemlje, i nazivaju migrantima te zlocince sto ruse tudje PRAVNE i civilizirane zemlje, ono za sto je citav svijet ratovao u dva svjetska rata da se ljudi civiliziraju i urede svoje suverene drzave, da im teroristi, nacisti i fasisti i islamisti vise ne gaze njihove drzave i narode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije