Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burleska u zagrebu

Spas od stresa pronašle u šljokicama i korzetima

Burleska
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/4
05.11.2013.
u 17:48

U plesnom studiju Paradox u Sokolgradskoj 5 svake nedjelje slave ženstvenost

Proživljavala je stresno razdoblje na poslu. Ima 39 godina i radi kao tajnica. Dugo je tražila neki ispušni ventil koji će je vratiti u ravnotežu. Onda je otvorila vrata suterena u Sokolgradskoj 5. Nakon što je zakoračila u lepršavi svijet perja, lepeza, šljokica i korzeta, Adriana Jurković ne skida osmijeh s lica.

Granice ne postoje

Riječ je o tečaju burleske u plesnom studiju Paradox. Tamo granice ne postoje

.– Mlade, starije, punije, mršavije, niske, visoke... svi su dobrodošli. Ovdje vježbamo i slavimo ženstvenost – poručila je voditeljica tečaja Nera Kamenčić, koja djevojke uči osnovnim elementima burleske, glume i scenskog pokreta.Za burlesku kaže da je spoj senzualnog i zavodljiva plesa, glume i zabave.

– Namijenjena je svim ženama koje žele probuditi divu u sebi. Inače, idem na tečaj hip-hopa i stalno sam u trenirci. Ovo je pravo osvježenje za mene – kazala je 24-godišnja Ivana Škorjanc.

150 kuna mjesečno

Tečaj burleske u studiju Paradox postoji već dvije godine, no upisano je samo desetak žena.

– Ljudi ne znaju za ovo. Naše je društvo konzervativno i većina je sklona osuđivanju prije nego što se uopće informiraju. Burlesku uspoređuju sa striptizom i go-go plesačicama, što je apsurdno – istaknula je Nera. Tečajevi se održavaju nedjeljom od 20 do 21.30 sati, a cijena je 150 kuna mjesečno.

– Žene se stalno brinu o drugima i vrijeme je da počnu misliti i na sebe. U sat i pol vremena ovdje mogu biti što požele. Mogu biti zvijezde – poručila je Nera.     

Komentara 3

MR
MrWho
08:12 06.11.2013.

Sve su djevojke odlične.Tako treba: imati duha i život učiniti šarenijim i zanimljivijim. Naslov najbolje opisuje aktivnost ovih lijepih i zanimljivih žena jer stravno mi je dosta isušenih, ispijenih "manekenki" ispalih kostiju koje nalikuju više na muškarce nego na žene.

IB
Ivan Brnčić
18:05 05.11.2013.

ove dvije kaj sjede su super..ove druge..nebi baš gledao

BR
bracorupa
20:56 05.11.2013.

Imaš pravo Ivane ! One koje sjede su šljokice a one druge dagnje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije