Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reportaža s hrelića

Šoping u novoj valuti: Sve je na akciji, no teže se ljudi maše novčanika, ovi euri k'o da su od zlata

17.01.2023.
u 07:30

Kuna je otišla u povijest, potvrdilo se i u omiljenom šoping-centru pod vedrim nebom. Iako su neki zadržali i stare natpise radi lakšeg preračunavanja, uglavnom se dolazilo s eurima, a mnogi svjedoče kako se mogao zamijetiti i pad platežne moći kupaca. Poskupjelo je parkiranje na šoderu, a digli su i tarife za plac na sajmu, i to bez najave, žale se prodavači. Ipak, gužve ne manjka, a iz pečenjara se od ranog jutra širi miris kobasica i kotlovine. Kava je platila danak zaokruživanja, ali gablec, srećom, nije.

Komentara 7

Avatar zidam spremno
zidam spremno
08:53 17.01.2023.

Dakle, lijepo da ste redseignirali portal ali ste totalno sfušali dio koji se odnosi na komentare članaka. ajmo redom - na headeru stranice ne vidi se avatar slika profila nego samo čovječuljak. Kad klikneš tamo i otvore ti se reakcije na komentare, niti na jednu ne možeš kliknuti da te odvede tamo, nego moraš ući u profil i tražiti po historyu taj komentar. Nema više opcije "označi sve kao pročitano". Nema više buttona za brisanje komentara koji je aktivan par minuta nakon objave konmentara. Kad klikneš na "odgovori" ispod komentara, ili kad klikneš na button da vidiš odgovore na neki komentar, svako toliko ti se dogodi "blank screen". To za početak. Kad nadjem još, javim.

KI
kiselovrhnje
09:54 17.01.2023.

Ovaj dizajn vam je ful nepregledan i bez identiteta. Prijasnji dizajn je bio jedan od najboljih i najlaksih za koristenje od svih domacih portala. Od prepoznatljivih crvenih nijansi ostao jedino logo, a sve ostalo je previse bijelo. Sad izgleda identicno kao poslovni.hr ili j*tarnji, cak i ova PPD reklama na slicnoj poziciji, da ne vidim da gore pise Vecernji ne bi znao na kojem sam portalu. Ako je cilj bio utopiti se u masi drugih bezlicnih portala, onda ste uspjeli.

Avatar mr.HIMARS
mr.HIMARS
09:18 17.01.2023.

sad vidim da više ne mogu niti izbrisati komentar niti ispraviti ako vidim da sam nešto krivo napisao u tekstu..a ma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?