Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nedjelju međunarodno natjecanje u snowboardu

Snowboarderi se natječu za nagradu od 10.000 kn

Snowboard
Foto: surf shop
Autor
Sandra Golemac
05.02.2015.
u 10:15

Guerrilla Snowboard Session Zagreb održava se četvrtu godinu zaredom, a ove je godine prvi put na međunarodnoj razini

Prvi međunarodni Guerrilla Snowboard Session Zagreb održat će se 8. veljače u 16 sati ispred Arena centra, kod ulaza Dalmacija.

Taj je datum sada služben jer se čekalo da počne padati ozbiljan snijeg. Za natjecateljsku stazu osiguran je Banshee Bungee katapult sistem koji natjecateljima omogućava ubrzanja i do 50 kilometara na sat.

Guerrilla Snowboard Session, naime, održava se četvrtu godinu zaredom, no ove je godine prvi put na međunarodnoj razini. Pobjednik dobiva nagradu od čak 10 tisuća kuna.

A Surf Shop, organizator natjecanja, svim posjetiteljima koji dođu fotografirati i bodriti natjecatelje dijelit će nagrade. Natjecatelji se mogu prijaviti najkasnije do subote u 13 sati na mail shop@surfmania.net, a na dan natjecanja trebaju se javiti do 13.30 sati. Nakon proglašenja pobjednika u nedjelju i dodjele nagrada, za sve posjetitelje i natjecatelje održat će se tombola. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije