Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šoping

Sniženja od 20 do 80 posto u stotinjak trgovina u centru grada

odjeca
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.04.2012.
u 15:01

U više od stotinu prodavaonica u središtu metropole, koje na svojim izlozima imaju plakate “Best shopping night”, od 20 sati do ponoći nudit će se najnovije modne kolekcije po povoljnim cijenama.

Tradicionalni The Best Shop Shopping Night organizira se ponovno ove srijede. U više od stotinu prodavaonica u središtu metropole (Ilica, Tkalčićeva, Zrinjevac, Glavni kolodvor i Radićeva) koje na svojim izlozima imaju plakate “Best shopping night” od 20 sati do ponoći nudit će se najnovije modne kolekcije po povoljnim cijenama. Sniženja su od dvadeset do osamdeset posto, a trgovine koje će ponuditi sniženja su, među ostalim, Benetton, Carpe Diem, Optika Erjavec, Zaks, Yves Rocher...

Za maturantice koje se pripremaju na maturalnu zabavu u prodavaonicama Chrystal Vision i Swarovski pripremljene su posebna sniženja na modni nakit, narukvice, ogrlice, prstenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije