Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatrpani pozivima

Snijeg s krovova i dalje prijeti, jedna osoba ozlijeđena

snijeg na krovu (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/9
16.01.2013.
u 11:20

Samo jučer pripadnici JVP-a Zagreb imali su 60 intervencija skidanja snijega s krovova, a raditi nastavljaju danas, punom parom

Jedna osoba ozlijeđena je jučer u Zagrebu kada je pao snijeg s krova zgrade, objavio je DUZS. 

Klizao je i padao snijeg s krovova zgrada diljem grada, a na području grada i županije palo je i više stabala. Neka na prometnice, neka na automobile, a neka usred parka. 

Nekoliko vozila oštećeno je, a uslijed snježnih oborina došlo je i do oštećenja nekoliko strujnih i telefonskih vodova i stupova te zakretanja više semafora u Zagrebu.

ŽC 112 Zagreb zaprimio je i velik broj dojava građana u vezi s neočišćenim pločnicima i kolnicima te jednu dojavu o puknuću vodovodne cijevi.

Aktivnosti na čišćenju snijega nastavljaju se svim raspoloživim kapacitetima.

Zbog snježnih padalina vatrogasci JVP-a Grada Zagreba imali su oko 60-ak tehničkih intervencija skidanja snijega s krovova kuća i uklanjanja stabala ili grana s prometnica.

>>FOTO Pazi, snijeg! Opasnost vreba sa zagrebačkih krovova

>>Ne morate pješice na posao - voze sve ZET-ove linije

>>FOTO Bor pokleknuo pod nanosom snijega i srušio se usred parka

Komentara 2

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
15:15 16.01.2013.

Pa kad taj vražji snijeg pada samo u Zagrebu i to , zamislite , usred zime.

VA
Valerija007
16:38 16.01.2013.

Nadam se da netko iz JVP ili ZET-a čita komentare pa pitam: kad se misli skinuti snijeg s nadstrešnica na tramvajskim/autobusnim postajama? Sad su tamo kape od 60 cm, padne li još 30 cm, hoće li te nadstrešnice izdržati težinuu tolikog snijega? A ako hoće, kaj kad to počne klizati i padati na putnike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije