Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorenje

Smotra Sveučilišta do subote u Boćarskom domu

smotra sveučilišta
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
Autori: VLm, Linda Draškić
14.11.2013.
u 09:00

Smotra će za posjetitelje biti otvorena u četvrtak 14. studenoga od 9 do 18 sati, u petak 15. studenoga od 9 do 18.30 sati, a u subotu 16. studenoga od 9 do 15 sati.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu počinje danas od 10 sati i traje do subote, 16. studenog, a prvi put održava se u Boćarskom domu. Učenicima završnih razreda srednjih škola, studentima, ali i svima onima koje zanima nastavak školovanja predstavit će se 110 izlagača. Program svečanog otvaranja Smotre posvećen je plesnoj umjetnosti budući da se od ove akademske godine prvi put u Hrvatskoj, na Sveučilištu u Zagrebu, izvode preddiplomski studiji Suvremenog plesa i Baletne pedagogije na Akademiji dramske umjetnosti. Na Smotri učenici iz prve ruke mogu doznati sve o studiranju u Zagrebu, o upisu na fakultet...

Smotra će za posjetitelje biti otvorena u četvrtak 14. studenoga od 9 do 18 sati, u petak 15. studenoga od 9 do 18.30 sati, a u subotu 16. studenoga od 9 do 15 sati.

Ulaz na Smotru je besplatan, a očekuje se da će ove godine biti i 25 tisuća posjetitelja svih generacija.

>>Studenti: Idemo iz Hrvatske, ovdje za nas nema budućnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije