Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevrijeme prošlo

Sljemenska je cesta opet otvorena za sav promet

Sljemenska cesta
Grgur Žučko/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
08.05.2014.
u 08:40

Srušena stabla od jakog vjetra uklonjena su, ali postojala je još opasnost za vozila i pješake. Sad je sigurno pa autobus 140 Mihaljevac - Tomislavov dom vozi normalno

Sljemenska cesta otvorena je za promet jer nema više opasnosti na cesti.

Naime, proteklog je vikenda jak vjetar ponovno rušio stabla na Medvednici. Neka su od stabala uklonile Hrvatske šume, no ipak je na cesti postojala opasnost za pješake i vozila.

Iz ZET-a kažu da će izvanredna autobusna linija 140 Mihaljevac – Tomislavov dom sada nastaviti prometovati prema predviđenom redu.

>>Kod Brestovca kreću s čišćenjem Sljemena, da uklone opasnosti

Komentara 2

DU
Deleted user
11:55 08.05.2014.

Sramota je voziti se automobilom po Sljemenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije