Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaprašivanje

Sljedeći tjedan komarce će suzbijati u ŠRC Jarunu i Velikoj Gorici

suzbijanje komaraca
Patrik Macek/PIXSELL
19.06.2014.
u 18:54

Građani u vrijeme zaprašivanja ne bi smjeli izlaziti na ulicu, naročito osjetljivije osobe kod kojih bi preparati mogli izazvati iritaciju dišnih putova

Tvrtka Eko deratizacija nastavlja sa zaprašivanjem, pa će tako u ponedjeljak i utorak radnici komarce suzbijati na području Jaruna i Velike Gorice.

Već početkom tjedna, 23. lipnja, od 5 do 7 sati ujutro obilazit će ŠRC Jarun, odnosno Otok Hrvatske mladeži i Ribički prilaz, a u utorak, 24. lipnja, obići će: naselje Pleso, Klarići, Ilovnjak, Av.Pape I., Pavle II., Zadarska, Ul.kneza Lj.Posavskog, Kolodvorska, Ul.bana J.Jelačića, Josipovićeva ul., Ul.S.F.Jape, Ul.Braće Radić odv., Ul.E.Laszowskog, Sisačka ul., Ul.seljine brigade, Rakarska ul., Pleška ul., Ul.Hrvatske bratske zajednice, Ul.J.Dobrile, Zagrebačka ul, Trg kralja Tomislava.

Također, u isto doba bit će u naselju Gradići, i to u Ul.kralja Tomislava te Gradičkoj ulici, a u Velikoj Mlaki proći će Ulicu N. Kramarića, Velikomlačku, Kovače, Zamlačku, Ulicu I. G. Kovačića i Dolenec.

Pozivaju građane da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanja, naročito osjetljivije osobe kod kojih bi preparati koji se koristi mogao izazvati iritaciju dišnih putova.

Ukoliko na obuhvaćenom području postoje pčelari drže košnice, potrebno je pčelama onemogućiti izlaz iz košnica na dan suzbijanja komaraca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije