Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

U subotu Arena Centar je pod maskama!

20. veljače 2017. u 11:15 509 prikaza
Arena Centar
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Za najmlađe kreativce u subotu, 25.veljače, Arena Zagreb organizira veseli maskenbal u sklopu kojega posjetitelje i djecu uz pregršt zabave očekuju i vrijedne nagrade. Sa službenim početkom u 10 sati ujutro, predškolci ali i oni nešto stariji mogu se okušati u plesu, pjesmi te prilici da u finalu za svoj trud budu i nagrađeni.

Naime, program koji će trajati do 19 sati navečer podijeljen je na jutarnju i popodnevnu varijantu i obiluje zabavnim aktivnostima kao što je natjecanje u karaokama, ples i kreativne radionice nazvane Fašničke maske za prijatelja koje će se odvijati u suradnji s Muzejom grada Zagreba. Kako naglašavaju organizatori, jedan od ciljeva je i kod najmlađih razviti osjećaj zajedništva, solidarnosti i humanosti jer maske koje se u subotu izrade u Areni mogu biti darovane i djeci koja zbog bolesti nisu u mogućnosti sudjelovati u samoj izradi i fašniku. Sudjelovati mogu sve dobne skupine, a ujedno se radi i o prilici za roditelje da provedu ugodan obiteljski dan s najmilijima kojima mogu biti i od pomoći pri izradi najljepše maske. Također, djeca se izradom ukrasnih krinki od kolaža i drugih materijala mogu upoznati s pokladnom baštinom i fašničkim običajima karakterističnim za ovo područje.

"Veseli nas spoznaja da su i naša karnevalska događanja prijašnjih godina uvijek bila odlično posjećena, što očekujemo i ove godine. Spomenula bih i nastup Plesnih punktova Zagreb koji će dodatno uveličati dan posvećen djeci, ali i činjenicu da cijela manifestacija ima vrijedan humanitarni aspekt kojim ćemo radost nastojati prenijeti i na one koji ne mogu biti prisutni", poručila je Tatjana Smojver iz Arena Centra.

Tako će u sklopu najavljene dobrotvorne note posjetitelji moći donirati CRVENE NOSOVE, klaunovedoktore koji već sedmu godinu razvlače osmijehe na licima bolesne djece i starijih i nemoćnih štićenika domova. Arena Centar je osigurao tradicionalnu pokladnu poslasticu – krafnu za sve posjetitelje koji doniraju CRVENE NOSOVE.

Klaunovidoktori za sebe kažu da su šumeća tabletica radosti koja je do sada uspješno vratila sreću u više od 74 tisuća srca. Redovito donose igru i smijeh u sobe 13 hrvatskih bolnica te plešu na uspomenama s korisnicima četiri doma za starije i nemoćne.

Program, subota 25.veljače

prijepodne:
10:30 - 11:15 Plesni punktovi Zagreb
11:15 - 12:00 Karaoke za djecu
12:15 - 12:30 Proglašenje pobjednika jutarnjeg programa i podjela nagrada

poslijepodne:
16:15 - 17:00 Plesni punktovi Zagreb
17:00 - 18:00 Karaoke za djecu
18:00 - 19:00 Proglašenje pobjednika popodnevnog programa i podjela nagrada + zajednički finalni ples i karaoke nastup "Kad si sretan..." i "Hoki-Poki ples"

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh