Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADE NADE MODE

Škola za modu i dizajn slavi svoj dan, posebne gošće predstavit će modnu kolekciju

Zagreb: Održana sedma samostalna revija Aleksandre Dojčinović
Matija Habljak/PIXSELL
02.05.2022.
u 16:14

Uzvanici će moći uživati u prvom pogledu na najnovije komade iz kolekcija realiziranih u suradnji učenika i hrvatskih dizajnerica

Zagrebačka Škola za modu i dizajn u povodu Dana škole i 30 godina dizajna sutra u 18 sati u svome vrtu organizira svečanu proslavu s modnim revijama organiziranima u suradnji učenika i poznatih hrvatskih dizajnerica.

Posebne gošće bit će Ljupka Gojić Mikić, za koju je specijalno skrojena Haljina (ne)nasilja, glavna zvijezda platforme Dizajn života, te Aleksandra Dojčinović, koja će za ovu priliku predstaviti svoju najnoviju kolekciju.

Proslava je organizirana pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Zagreb i Izbora za Miss Hrvatske, čije će kandidatkinje i nositi najnovije radove učenika i njihovih mentora na modnim revijama Staro, a novo – retrospektiva i Život je u boji. Također, akademski slikari Škole za modu i dizajn predstavit će svoje radove na prigodnoj izložbi u povodu 30 godina rada u školi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije