Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska skupština

Sjednicu prekinuli zbog Bandića, a Šprem sam prekršio poslovnik

vijecnica
Antonio Bronić/Pixsell
16.06.2010.
u 16:26

Josip Hren, nezavisni zastupnik u gradskoj Skupštini Borisa Šprema, proziva zbog nepoštivanja poslovnika.

Josip Hren, nezavisni zastupnik u Gradskoj skupštini, jučer je uputio pismo Odboru za Statut, Poslovnik i propise zbog nepoštivanja poslovnika, točnije izmjene redoslijeda za postavljanje pitanja koju definira članak 149 stavak 6. Poslovnika.

- Došao sam vrlo rano, oko 6 sati i upisao se u prijavni listić, a prije mene je bio jedini Marin Knezović - rekao je Hren te dodao da smatra da ga se zakinulo za njegovo pravo i da nije moguće da se iz Bandićeva propusta i povrede poslovnika pravi drama, a propuste predsjednika Skupštine ignorira.

- Nije Šprem iznad poslovnika. To što se ratuje s Bandićem, ne znači da se može kršiti poslovnik - kazao je Hren.

- Šprem, koji je pravnik, vrlo dobro zna kako stvari u Skupštini funkcioniraju, no pokušava se izvući lažima da redoslijed nije definiran poslovnikom umjesto da se ispriča - zaključio je Hren.

Komentara 3

DE
detour
17:21 16.06.2010.

dok se SDP rastura unutarstranacki, zagreb je jedini glavni grad u europi u kojem postoji tijelo javne uprave nazvano u cast notornog fasistickog zlocinca mile budaka (mjesni odbor mile budaka na pescenicu), a koji SDP unatoc nizu civilnih inicijativa odbija preimenovati.

DU
Deleted user
17:35 16.06.2010.

Zagreb nažalost nije jedini grad koji ima trg maršala Tita.Ako su van Hrvatske neupućeni pa još postoji u inozemstvu ne vidim niti jedan razlog zašto bi se onom tko je istrebljivao vlastiti narod u ime bolesnih ideala davao trg.

VI
Vito
08:08 17.06.2010.

Josip Hren, nezavisni zastupnik milana bandića Obrazovanje: VSS - magistar znanosti, profesor geografije Dajte molim vas, tko to tamo priča? Ministarstvo kulture? Uprava za zaštitu prirode? Kretanje u karijeri: - član Vijeća Gradske četvrti Podsljeme - stručni suradnik u Ministarstvustvu kulture - voditelj Odsjeka Članstvo u radnim tijelima GSGZ: - član Odbora za zaštitu okoliša - član Odbora za predstavke i pritužbe Članstvo i dužnosti u tijelima, organizacijama i sl.: - više udruga Dobro se uhlijebio pa sad vuvuzela da ga se čuje, kao da nešto radi. Od kad se zaposlio Sljeme je izgubilo žičaru, a dobilo betoniziran vrh, izgubilo 1,5 metar visok sloj zemlje dugačak oko 800m i širok skoro 50m. Zakoga? Za nekoliko dana skijaškog cirkusa. Da o Podsljemenu i ne pričamo koliko je devastirano. I sad se on smatra nezavisan? Gdje je bio do jučer? Mr. prof. geografije, a niti sata na obrazovanju mladih, već cijela karijera u politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije