Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biggie i irena

Zmijska grdosija od pet metara pronađena na Jarunu ima novu cimericu

Foto: ZOO Zagreb
1/5
13.07.2021.
u 13:30

Privremenu nastambu u Maskimiru dijeli s metar kraćom albino pitonkom Irenom

Njegovog je vlasnika uhitila policija, a kad su mu stigli pretražiti stan na Jarun, imali su što i vidjeti. Oko 5,5 metara duga i 50 kilograma teška burmanska pitonka "čuvala" je sadnice marihuane, a odmah ju je, po nalogu policije, preuzela ekipa iz Zoološkog vrta. Bilo je to prije godinu dana, a Biggie je trenutačno u svom privremenom maksimirskom domu i to s novom cimericom.

"Pitonku impozantnih dimenzija sada možete vidjeti u Tropskoj kući. Nastambu dijeli s metar kraćom albino pitonkom Irenom", kažu iz Divljeg srca grada.

1/5

-Naša terenska ekipa u svojem vozilu nikada nije imala ovolikog gmaza. Do sad su se hvatali u koštac s gmazićima koji im stanu na dlan, a ovaj su put doslovno imali pune ruke posla. Strah ne poznaju, ali svaku, a pogotovo ovako impresivnu životinju izuzetno poštuju. Zato su je nježno ukrcali u vozilo i odvezli u oporavilište Zoološkog vrta. I tamo je pridošli piton izazvao divljenje jer je najduži u vrtu više od dva metra kraći od markantnog gosta - rekli su prošlog srpnja u ZOO-u dodajući kako će Biggie vraća vlasniku čim bude pušten na slobodu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

PP
Pucvala_premium.2
17:48 13.07.2021.

Zabraniti drzanje opasnih i divljih zivotinja , osim u zooloskim vrtovima , takva zmija ubije covjeka , a hrani se zivim zecevima , zar to nije mucenje zeceva , kad bi netko svaki dan ubio psa , isao bi u zatvor a zeca zivog baciti da bi bio pojeden , nije ??

MI
Mirko1977
09:08 14.07.2021.

Al se ovaj napušio amerićkih filmova😂😂piton marihuana sigurno istetoviran još možda pit bull no no gedati puno amejićkih filmova niko te se neboji no no😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije