Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dragi susjedi...

Simpatična objava oduševila Facebook: 'Pomozite mami koja se želi malo inatiti svom 14-godišnjaku'

Pranje i čišćenje automobila u samoposlužnoj autopraonici
Goran Stanzl/PIXSELL
26.06.2023.
u 14:20

'Doma neće ležati bez veze, a ja neću financirati svakodnevne kavice i željice kao nagradu za 'loše ocjene''

Neobična objava oduševila je članove Facebook grupe "Zakaj volim Malešnicu" putem koje mama traži posao za svog sina koji je, kako je napisala, ove godine kiksao sa školom. 

-Dragi susjedi, imam (možda), malo neobičnu potražnju... Naime, moj 14-godišnjak je ove školske godine kiksao sa školom generalno plus doza puberteta i inatljivosti ipak je dovela da toga da sam mu obećala naći bilo kakve posliće ili više njih za vrijeme dok je u Zagrebu jer doma neće ležati bez veze, a ja financirati svakodnevne kavice i željice kao nagradu za "loše" ocjene- napisala je mama tinejdžera. 


>> VEZANI ČLANCI: 


Navela je i kako je mladić profesionalni sportaš te navela kako bi mogao obavljati razne poslove poput šetanja pasa, pranja automobila, ispomoći na štandovima, prijenosa stvari i sve vezano uz sport. Hvala unaprijed na svakoj ideji, pomozite mami koja se sad želi njemu malo inatiti, dodala je u simpatičnoj objavi. Na nju se nadovezalo niz komentara podrške članova grupe. 

-Svaka čast, ovo bi trebalo biti pod normalno da u skladu s godinama polako ulaze na tržište rada. Više će cijeniti i svoj i tuđi novac. Sretno u potrazi i kao prijedlog možda i osobno pitati na nekim bližim lokacijama ako već ne nađete preko weba- napisao je jedan od članova grupe "Zakaj volim Malešnicu".


>>VIDEO: Maturantica iz Splita stigla je na maturalnu večer na konju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije