Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna prigoda

Draženova majka njegov 58. rođendan provela uz grobnicu: 'Jedna stvar me razveselila'

Zagreb: Posljednja počivališta hrvatskih velikana i zaslužnih osoba
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/4
22.10.2022.
u 19:15

Iduće je godine je i 30. obljetnica tragične i prerane smrti Dražena Petrovića pa smo ju zamolili da nam otkrije pojedinosti o igranom filmu o njegovom životu čije bi snimanje trebalo početi uskoro, a režirat će ga Danilo Šerbedžija

Neprežaljeni Amadeus hrvatske košarke Dražen Petrović danas bi proslavio 58. rođendan. Umjesto svjećica na slavljeničkoj torti, njegova majka Biserka Petrović kao i svake godine, pali svijeće na njegovom grobu na Mirogoju. A njih je na Draženovom grobu mnogo. Hrvatska njegov uspjeh i prerani odlazak nije zaboravila, a nikada ni neće. 

-Ljudi ga vole, svake godine ga posjećuju na Mirogoju. Puno im je značio i zbog toga mi je toplo oko srca. Razgovarala sam nedavno s našom mladom boksačicom Ivanom Habazin. I njoj je danas rođendan, kao i mom Draženu. Večeras u Zaboku ima meč na događaju koji nosi ime po mom sinu. Ivana je rekla da će svoj nastup posvetiti mom sinu što me razveselilo - govori Draženova majka.

Iduće je godine je i 30. obljetnica tragične i prerane smrti Dražena Petrovića pa smo ju zamolili da nam otkrije pojedinosti o igranom filmu o njegovom životu čije bi snimanje trebalo početi uskoro, a režirat će ga Danilo Šerbedžija. Za serijom ili filmom o njegovom životu, rekla je, bilo je interesa i u Hollywoodu, no obitelj je to odbila. 

- U Americi je snimanje filmova biznis, a mi želimo da njegov biografski film bude emotivna, melodramatski ispričana priča. Mislim da će Europljani to puno bolje napraviti - kazala je Biserka Petrović. Još uvijek se ne zna tko će ga glumiti, profesionalni glumac ili košarkaš, a za idealnim filmskim Draženom intenzivno se traga, govori ona.

- Nedavno sam doznala i da će se prema stripu "Dječak" o Draženovom životu koji djeca jako vole snimati i animirani film - otkrila je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije